Dagens blog

Hej!
-ja, det var frågan, skulle det bli någon blog idag eller….Men så blev det, nu känner jag mig på klar bättringsväg, så nu får ni hålla i er…
Jag väntar fortfarande på en eminent test av våra 3 BluRay-spelare, hoppas den dyker upp i form av morgondagens blogg…Spännande läsning väntar!!!!
Ahh, visst osar det klassiker-varning lång väg. Jag blev faktiskt glatt överraskad över hur faktiskt riktigt bra dessa fortfarande är. Naim SBL då de var som bäst, bara storebror var bättre (DBL)….Väl värt en lyssning, vi säljer dessa till ett riktigt bra pris också…!!
Jo, idag bestämde vi oss för IDEA, ja, Avalons senaste kreation, riktigt prisvärd för att vara Avalon, kanske fler får möjlighet att njuta av Avalon-ljudet i hemmiljö, hoppas vi !!!
Sedan en tid håller vi som bäst på testar hörlurar från Beyer-Dynamic, vi har sålt märket förr, men dessa nya modeller håller hög klass (och pris)…..Vi gillar,
En annan skön retro-pryl, en klassisk Thoréns, då Thoréns var Thoréns och inget annat…Riktigt bra ljud och okey skick, till ett förvånansvärt bra pris…om jag får säga det själv..!!!
-Vill ni ha värre så titta genom locket så står där bakom en annan klassiker från Tyskland, Clearaudios Anniversary..!!!! Bara att välja,
Vid regnbågens ände finns alltid en skatt, denna skatt gillar jag skarpt..!!!
-Illa att det inte finns sådana här bilar i våra trakter….Fast vi får väl hålla tillgodo med Julmust.
—–
En sista News-breaker: Vi väntar in en sändning Exposure förstärkare & CD-spelare (DAC:en är inte riktigt klar ännu). Förutom nya 2010 & 3010 S2-serien kommer även en ny lillebror, nämligen 1010-serien, attraktiva priser utlovas här (cirka 5,000 kr för förstärkaren och lika mycket för CD:n om jag räknat rätt)…Eftersom svart nu blivit mest eftertraktat igen så har vi beslutat att lagerföra nya S2-serien & 1010-serien i svart finnish, men vi tar hem i silver efter beställning så klart.
—–
Å så väntar Morgan på sin nya pickup, får se om den landar i morgon, då blir han glad :))
Nä, nu orkar jag inge mer, sent på kvällen, regn & oväder ute, familjen sover och jag sitter här och smattrar i soffan, så tangenterna ryker..Ny dag i morgon, nya upplevelser…KUL !!
God natt
Mvh
Lasse
PS. Glad Lucia kanske man skall säga också, totalt missat det !!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>