Reminders & News..”Demo-weekend” med Totem

Hejsan!
-Längesedan, jag vet, men man måste ju leva lite också..iaf, Ni vet väl vid det här laget att det blir ett Totem-race i helgen, Fred-Lörd, med J-E Persson (Opus 3 & tillika distributör för Totem)….Välkomna skall Ni vara, vi bjuder som vanligt på fika & god musik…
—–
Dessa (ovan) Arro, står just nu för inspelning, Ni som varit med ett tag vet att jag storm-gillar dessa små viduner med det stora ljudet….Nu blir det verkligen upp till bevis, då en ny ”speaker is in town” Aurelias lilla Magenta, också den med stort magnifikt ljud. (Jag är inte säker på vem som vinner det racet..!!, Prisbilden är dock densamma.
—–
Arro får dela rum med största stativaren, Mani-2, som vi kommer dema i ”bio-rummet”….Tillsammans med ”lilla” Storm Audios V35:a kanske (den dök upp idag)..
Äntligen, upp till bevis för denna storhet, Totems top-of-the-line, The Wind, tyvärr gör sig denna skönhet till högtalare inte riktigt rättvisa på bild….Den är mindre och vackrare i verkligheten….Hoppas denna skall fungera bra med ytterligare någon dags inspelning och sedan får jag grunna på system till denna, Edge-C-J, Karan, eller nåt kul, med Jorma kablage…
————–
Nåväl, detta var bara lite teasers på vad månda komma skall….Jo, nu funkar våra telefoner igen så det är bara ringa. 023-202 50.
————-
Nu är det klart med Jorma-besök (& Eufonia-forumets No:1, Timbre) 22-23/7 bär det av, en fred-lörd såklart, kanske vår snacksalige vän Kjell (från Aurelia) dyker upp med…Boka redan nu..!!
————-
Vi håller också på att spela in Audio Note-högtalarna och förhoppningsvis kommer grabbarna upp med tungt rör-artelleri från Audio-Note. Jag hoppas vi kan köra en rör-nörd-demo inom kort…
————
Lite andra nyheter: Avid skivspelare har kommit in och de har godkänts av Morgan, mycket nytt begagnat har kommit in och mer är på väg. Vi har ett antal kablar som vi inte lagt ut ännu och Audio Research LS26 försteg kommer nog in i morgon med fler kablar….
————
Monitor Audios wifi-radio landade i butiken idag, deras guld-serie är inte långt borta heller och vi har beställt ett par golvare för demo.
———–
Vi testar som bäst Jorma Design:s digital-kabel samt hans strömkabel i Origo-serien. -Detta är helt underbara produkter…..
———-
Vi har dessutom tagit hem lite diffusorer från amerikanska Vicoustic (3 olika modeller) med lite extra-priser om man köper fler än en…Vi återkommer…
———-
Sist men inte minst, så håller jag på att rigga Kharma-högtalare hemma, med lite omvändning av rummet som gjort en hel del för ljudbild-luftighet…
———-
Ni ser, vi jobbar på som bara den, jo just det ja, jag avklarade en Roger Waters-konsert i förra veckan med….Bra visuellt & så MEN saknade lite känsla, kanske var det David Gilmor som jag saknade,,..!!??
———-
Nä nu skall jag softa lite…fiint väder har vi i alla fall, synd man jobbar bara…men ändå, tur för er som kunnat nyttja dagen..!!! -Hoppas på en likadan dag i morgon också….Då skall jag besöka en kund som fattat galoppen, en Karan-ref-kund …Kan bli en blogg, bara jag kommer ihåg kamera & allt!!
———-
Väl mött till helgen…
Totem vs Aurelia, intressant!!
Mvh
Lasse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>